HEMSIDA

KONTAKT

BARN

GUDS UNDER

KYRKA

BIBEL

ISRAEL

HIMLEN

HELVETET

TIDENS
TECKEN

PROFETORD
till SVERIGE

PROFETIOR
- DRÖMMAR

TRAKTATER

BIBELHÄFTE

TV-RADIO
TIDNINGAR

SÅNGER

FILM

MARIAS blogg
DAVID WILKERSON
DEVOTIONS (Eng)


Gary Wilkerson
(Eng)


Bönehuset.se

Sverige Bönen


Förbön för
Sverige


PTL -
Thommy Lilja

änglar.se

----------------

BÖN

Gud gav oss ett
löfte att vi inte
behöver möta livet
ensamma...

När du blir svag
i din kamp,
kommer Hans

styrka att råda
och inte din egen.

'Lyssna och hör min röst, ge akt och hör mitt tal.' Jesaja 28:23

'Genom stillhet och förtröstan blir ni starka.' Jesaja 30:15

Martyrerna.info
Se Veckans bönebrev på facebook

Korset - Jesus i Kina - Den bittra bägaren
(Sv.Text)


Böneskola 1/9. Varför ska vi be?
Böneskola 2/9. Ett disciplinerat böneliv
Böneskola 3/9. Vad är bön?
Böneskola 4/9. Hur få bönesvar?

Bön för Skåne


Bön För Sverige kl. 21.00


ONSDAGSBÖN för våra bostadsorter kl.19.00 - 20.00


Video: Förföljelsen i Kina - CNN

En bön som kan Förändra ditt liv. Jesus älskar dig!


Video: Mänsklig Rättighet


Sångvideo: Jag tänker be för Sverige - av Simon Ådahl


Open Doors Sverige


Åpne Dører Norge


One for Israel.org
Bön för Israel!

Klicka här och du kan läsa många Arkiv Repotage
från tidningen INBLICK om vad Jesus gör när man ber.Gud är med Israel


Be för Israel! (Eng)Den 21 nov.2015 fick jag ett bönebrev från Sverigebönen där Magnus Axelsson manar till förbön för Sverige och där Gud söker efter platser som är förberedda i bön... Läs:

Tilltal för Sverige, Skandinavien och Norden
"Stöt i basun på Sion, pålys en helig fasta, lys ut en högtidsförsamling. Församla folket, pålys en helig sammankomst. Kalla tillsammans de gamla, församla de små barnen, även de som ännu diar vid bröstet" (Joel 2:15-16)

Magnus Axelsson från Sverigebönens ledningsgrupp berättar: Under våren 2014 fick jag se en syn som ytterligare bekräftade Herrens maning till förbön för Sverige och även för Göteborg som är den stad som vi bor i.
Några av våra vänner var samlade hemma hos oss en kväll för att be och söka Guds ansikte. Jag satt vid pianot i vårt vardagsrum och vi tillbad Herren och Hans närvara var påtagligt stark.
Plötsligt öppnades mina inre ögon och jag såg tusentals änglar stå inför Guds tron i vördnadsfull tillbedjan. Jag befann mig bakom alla änglar och såg hur deras vingar långsamt rörde sig i beundran för Lammet som satt på tronen. Plötsligt gick ett påbud ut från tronen och alla änglarna förflyttade sig ut till alla delar av världens hörn. De befann sig två och två högt upp i atmosfären över olika platser över hela jorden, och jag såg hur de böjde sina knän samtidigt som de tittade ner på jorden. Det såg ut som om de letade efter något. Jag frågade inom mig, vad gör de?
Då hörde jag en röst som sa. ”De söker efter platser där mitt folk samlas för att ropa till mig om en beröring från himmelen, de söker efter platser som är förberedda i bön”. När änglarna fick syn på dessa platser där Guds folk bad så tittade de på varandra med stor glädje, och de gav sig av ner till den platsen för att bistå de troende i den andliga striden.
Sedan såg jag två väldiga änglar röra sig upp mot Skandinavien, upp mot Sverige och de stannade högt upp över Göteborg. Återigen böjde de sina knän och påbörjade sitt sökande. De sökte länge, länge över hela Göteborg. Till slut tittade de upp på varandra med sorg i sina ansikten, och det gjorde att jag frågade, vad ska jag göra?? Då kommer samma röst tillbaka och säger ”BE”.

Hur ska vi be?
Det är viktigt att komma ihåg att Herren aldrig leder oss genom rädsla och fruktan. Att vara skakad i sitt inre innebär inte samma sak som att vi lever i rädsla. Tvärtom, vi lever i tro och därför är det viktigt att vi BER I TRO, alltså att vi förväntar oss att Herren verkligen hör vårt rop till Honom när vi ber om det som är Hans vilja. Att be är att samverka med himmelen, Jesus lärde oss att be ”Ske Din vilja såsom i himmelen, så också på jorden”....
Vatten vid huvudvärk!
Be till Gud!

- Fråga dig: ”Var sitter Huvudvärken”?

Eftersom jag inte tål värktabletter utan att få svår diarré, så har jag märkt att ”VANLIGT RENT VATTEN” utan tillsatser, har hjälpt mig otroligt mycket

Huvudvärk ovanpå hjässan = Vattenbrist!

Drick 2 glas rent vatten. Efter en stund försvinner värken. Ät sedan näringsrik mat med ett glas vanligt rent vatten varje gång du äter. Särskilt när det är sommar och värme.

Fick ett bra råd när jag ringde Sjukvårdsupplysningen en gång.

Koka 1 liter vatten + 1-2 msk. socker + ½ tsk. salt. Låt det svalna. (Hemmagjort ”Dropp”). Drick 2 glas av detta vatten. Ät sedan en smörgås och näringsrik mat.

Om du inte kan behålla vattnet, utan kräks, då hjälper endast ”Dropp” genom blodet, på sjukhus

Men också då, måste du äta näringsrik mat efteråt.

Vid lös avföring

Drick 1- 2 glas vatten – annars blir det lätt vattenbrist med ont i huvudet som följd

Vid hård avföringont fram i pannan

Drick 1 glas vatten. Efter ungefär en timme börjar det röra sig i tarmarna och avföringen kommer och huvudvärken försvinner. Har särskilt märkt detta många gånger när jag vaknar på morgonen med huvudvärk. Dessutom ett sköljt katrinplommon till frukost varje dag, särskilt då du har mjölk till gröten. Det håller magen igång.

Spänningshuvudvärk - Inga vanliga värktabletter tycks hjälpa!

Värken känns på olika ställen i huvudet. Rygg och Smärtintensiven i Trelleborg kallade det för Triggepunkter”. Fick med mig en liten plastboll hem, så stor som en bordtennisboll. Om jag lägger den i min hand och trycker bollen hårt på den ömma punkten, fram och åter c.a. en 7-8 ggr. Det gör mycket ont! Men för det mesta släpper huvudvärken strax efteråt. Det blockerar smärtnerverna. Huvudvärken försvinner efter en stund, och nu slipper jag denna smärta ett helt dygn och som annars ofta blivit värre och värre och ibland har jag behövt inta sängläge. Inga vanliga värktabletter tycks hjälpa.

Ont i benen bak vid vaderna

Tar ett ½ glas filmjölk + 1 sockerbit + vatten

Vet inte varför detta hjälper, för jag har inte diabetes, men det blir värre och värre om jag inte tar socker.

Vid migrän med flimmer - Då måste jag ta värktabletter, trots att jag får diarré efteråt!

Fick veta av läkare på 60-talet, att migrän är kramp i hjärnan. En eller flera blodådror kläms åt.

Så länge krampen håller på, har jag flimmer (flimret varar omkring 15 min) När krampen släpper blir det svår huvudvärk som kan hålla på ett dygn. Har därför tagit 2 Alvedon eller liknande tabletter med ½ glas vatten och 1 glas filmjölk, så fort som möjligt, för det tar en stund innan värktabletterna fungerar. Har jag inte hunnit äta, måste jag få i mig mat som också lindrar huvudvärken.

Måste vara stilla med huvudet, upprätt eller försiktigt lägga mig på rygg och vila. Helst sova om det går. När jag rör huvudet för häftigt får jag, trots värktabletter, huvudvärk.

Kanske kan mina råd hjälpa någon!

Bed extra mycket för Israels
premiärminister
Benjamin NetanyahuBed för vår älskade kungafamilj!

...Först av allt uppmanar jag till bön och åkallan, förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla i ledande ställning, så att vi kan föra ett lugnt och stilla liv på allt sätt gudfruktigt och värdigt. Sådant är rätt och behagar Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor skall bli frälsta och komma till insikt om sanningen...
1 Tim 2:1-4

...men om mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land....
2 Krön 7:14
Frukta inte. Jag är den
förste och den siste och
den levande; jag var död,
men se, jag lever i
evigheternas evigheter
och jag har nycklarna till
döden och dödsriket.

Uppenbarelseboken 1:17-18


Tag på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp. Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna. Tag därför på er hela Guds vapenrustning,
så att ni kan stå emot på den onda dagen och behålla fältet, sedan ni fullgjort allt.....
.....Tag dessutom trons sköld. Med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar. Tag emot frälsningens hjälm och Andens svärd som är Guds ord. Gör detta under ständig åkallan och bön och bed alltid i Anden. Vaka därför och håll ut i bön för alla de heliga. Efesierbrevet 6:10-18